АСОЦІАЦІЯ “УКРАЇНСЬКИХ ІМПОРТЕРІВ РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ”

АСОЦІАЦІЯ “УКРАЇНСЬКИХ ІМПОРТЕРІВ РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ”

01024, Украина, г. Киев, ул. Шелковичная, 30/35, оф. 2

380-442-534715

office@uifsa.ua

http://uifsa.ua/

Імпортер and Консалтинг

Асоціація «Українських імпортерів риби та морепродуктів» є добровільною, недержавною, некомерційною, саморегульованою організацією.

Місія Асоціації – об’єднання зусиль українських імпортерів рибної продукції для просування правових стандартів ведення бізнесу в Україні та налагодження зв’язків між бізнесом і державою

Асоціація створена в грудні 2011 року як договірне об’єднання юридичних осіб.

Наше об’єднання створено з метою:

  • захисту прав та інтересів членів Асоціації у відносинах з державними органами, органами місцевого самоврядування, професійними союзами, іншими об’єднаннями, організаціями як в Україні так і за кордоном.
  • представництва і захисту прав та інтересів членів Асоціації в органах законодавчої та виконавчої влади, судових, правоохоронних, податкових та інших державних органах як в Україні, так і за кордоном.
  • сприяння встановленню торговельних відносин, ділових контактів та зв’язків з іноземними партнерами з метою задоволення потреб населення в рибній продукції.
  • залучення в Україну прогресивних технологій та передового досвіду в сфері рибного господарства та розвитку вітчизняного експорту.

Основні події і досягнення:

25.09.14 Асоціацією підписано Меморандум про взаєморозуміння і співробітництво з Державною фіскальною службою України, в межах якого ми надаємо інформацію про правдиву імпортну вартість рибної продукції.

В 2015 році Асоціація приймала активну участь і була одним із ініціаторів скасування 10% додаткового імпортного збору на імпортні продукти харчування.

01.07.2016 Асоціацією підписано Меморандум про взаєморозуміння і співробітництво з посольством Королівства Норвегії, в межах якого ми співпрацюємо в питаннях експортно-імпортних операцій між нашими країнами.

Асоціація є експертом Громадської ради при Державні фіскальні служби України.

Досягнуті домовленості з бізнес-омбудсменом про проведення спільних нарад з метою врегулювання суперечок з органами державної влади якщо такі мають місце.

З 2016 року Асоціація активізувала роботу по просуванню експорту української високоякісної рибної продукції власного виробництва та налагодження ділових зв’язків з закордонними партнерами.

Розпочата робота по залученню вітчизняних і іноземних інвесторів для реалізації проектів з розвитку приватного вітчизняного рибного господарства і інфраструктури, особлива увага приділяється проектам з розвитку аквакультури.